Sabtu, 31 Mac 2012

Show Time II

still remember my first vdeo....??? thats only 2d video....this time more advance ahaha...it's Show Time!!!

video







poster 





Jumaat, 30 Mac 2012

Anti Junk Food




















Rabu, 28 Mac 2012

super hero...


talk about super hero.....aku time kecik2 slalu tngok power rangers smpai pakai topeng nek basikal ngan kawan2 ahahaha....suma orng msti ada super hero masing2 kan??? realiti super hero aku bkan batman or superman tp papa n mama aku...

time aku xda duit diorang bg duit time aku msuk U diorang yg antr.....time aku sunyi diorang yg call tnya aku....time aku lapar diorang msakkan huh.....time2 susah msti diorang akan bntu...ader ker batman superman power ranger tolong korang?????????????? aku bersyukur sbb still lg ada mama n papa....

aku tak tau la suatu hari nnti mcm na....mungkin aku plak ambk alih tugas diorng jadi super hero untuk diri sendiri....so skrang aku kna practice tuk jdi lebih kuat dri skrang.............

hah lupa lau rasa gmbr tu cntik ambik la wat wallpaper kat laptop gmbr tu tuk screen 14 inch berdasarkan laptop aku....edit sendri keyh......

Khamis, 22 Mac 2012

di mana idea2 kreatif saya datang... (kreatif la sangt)

hah kat snie la aku bnyk hbs kn masa wat kja movie karok hurmmmm stylo kan tp nie gmbr lama nnti aku update yg bru lg kemas skit hehehehe lau nmpk kat bawah meja tu ada buku gempak aku slalu follow gempak nih sbb bnyk info best2 mybe nie pun mungkin stu punca wat aku boleh cri idea best2 orait korang cmna plak???????

tak sunyi lagi...

haha dat's my little foot.....huhuhu da lama da berpisah......tp akhirnya dpt gak rindu kot....nak ambik smpai ngis2 sbb bbysters ckp seringgit da mati huhuhu sek bek tipu ja....

Rabu, 21 Mac 2012

sem 4 over....

sem 4 penuh dgn cerita....tp aku da bnyk berubah mungkin....hehehe lantak la pa orng nk ckp....sem nie la pling bnyk dugaan dlm kewangan aku grrrr mcm2 nk kna guna duet blanja jgn ckp la jimat hbs kot.....kredit??? hurmmm lg la 10 inggit boley tahan 2 bulan.....minyak kreta nie yg tak tahan 10 inggit 2 hari ja kot pnumpang ada duet tak dpt nie yg wat kering nie......sewa rumah 58 inggit stu bulan tp blik aku still lg dlm gelap lampu tarak...rumah pnuh dgn ulat....xsaignmnt hah yg nie pling2 bnyk poster saja da 200 inggit tak cmpur print lg dah brapa ratus da aku hbs......

pasal duet da pasal teman lak... aku dpt bnyk teman baru taniah....da boleh nilai da sapa yg betul2 kawan n sapa yg betul2 hampeh.....mcm2 ragam kawan2 aku nie...termasuk la diri sendiri....

hurmmm memori manis aku dpt ubah gaya aku....aku dpt bawak kereta.....

memori hitam aku nyaris2 nk masuk hospital sbb nyaris2 gak kna serangn dgn ular....nasib aku baik lg huh...alhamdulillah...

ok taknak la type bnyak2 letih laaa.....akhir ayat aku.....azam baru penuh dgn cabaran tp still lg di jalan yg betul......

Khamis, 8 Mac 2012

lalala

kegembiraan membawa kapada kesnyian so get up ur ass find ur partner fnally my destiny....i have 2 little cutties turtle....always make me feel love....lalalala